Lattenmatras Jaflex, een droom van een matras

Een goede matras ‘draagt’ uw lichaam

Wist u dat u een derde van uw leven in bed doorbrengt? Dan begrijpt u meteen dat het van belang is om een goede slaaphouding aan te nemen. Dat kan alleen als u kiest voor verantwoord ligcomfort. Daarbij moeten hoofd, schouders en heupen, de zwaarste lichaamszones, de beste ondersteuning krijgen. Alleen als uw lichaam perfect gedragen wordt, kan het zich ontspannen en slaapt u heerlijk.

Individueel slaapcomfort

Een revolutionair slaapsysteem dat perfect aan al die vereisten voldoet, is Jaflex. Deze matras met ingebouwde lattenbodems geeft u optimaal, individueel slaapcomfort. Elke matras bevat maar liefst 128 afzonderlijke latten die samen hetzelfde effect hebben als de golven van een waterbed. Het unieke aan dit concept zit hem bovendien in de comfortzones die aanpasbaar zijn aan elk lichaam. Zelfs lengte en breedte zijn perfect op maat verkrijgbaar. Elke matras wordt ambachtelijk vervaardigd.

Topkwaliteit

Maar Jaflex heeft nog meer troeven. Zo is het de enige matras die tegendruk uitoefent. Gedaan dus met ‘kuiltjesvorming’. Ook bij de materiaalkeuze werd niets aan het toeval overgelaten. De houten latjes zijn van gelaagd beukenhout en de matras zelf is van visco-elastisch (temperatuurgevoelig) of hoogwaardig koudschuim. Rond de matras zit een waterdichte maar ademende hoes van HYANAL. Ze is soepel en elastisch, bacterie- en schimmelwerend en brandvertragend.

Ergonomisch verantwoord

J & A, de Lierse fabrikant van deze wereldprimeur, is al jaren gespecialiseerd in zit-en ligcomfort. Rusthuizen en ziekenhuizen zijn er vaste klant. Ergonomie is hier dan ook geen hol begrip.
Dat blijkt ook uit de talrijke enthousiaste reacties van Jaflex-bezitters. Eens een Jaflex, altijd een Jaflex, zo lijkt het wel.

De pluspunten van een jaflex-lattenmatras

  • Compact (maakt lattenbodem overbodig)
  • Ambachtelijk gemaakt met kwaliteitsmaterialen
  • Kan op elke maat gemaakt worden
  • Vrij van metalen onderdelen
  • Hygiënisch

Dwarsdoorsnede van een laflex-lattenmatras

Tussenlaag: harde koudschuim 40 kg/m³, voorkomt breken latjes
Drukverdeler: doorstikte polyprop doek 150 gr/m² om latjes in te steken
Gelaagde beukenlatjes: beukfineer, 8 mm dik, 15 mm breed. Slechts 8 mm uit elkaar geplaatst
Overtrek: bovenlaag 100% polyuretaan. Anti-allergisch - Onderlaag  100% polyester. Laat geen stof of huismijt door
Bourlet: harde koudschuim 40 kg/m³, voorkomt rollen
Rits langs 2 lange en 1 korte zijde in nylon

Zo hoort u het ook eens van een ander ->

Martine en André uit Aarschot:

“Vrienden van ons waren zo enthousiast over Jaflex dat ze ons nieuwsgierig maakten. En inderdaad, als je zo’n matras uitgeprobeerd hebt, wil je er niet meer vanaf. Sinds wij op Jaflex slapen, hebben we het gevoel sneller in te slapen, minder te woelen en ’s morgens beter uitgerust te zijn.”

Wij nodigen u hiervoor graag uit in onze fabriekstoonzaal te Lier, nabij Mechelen in de provincie Antwerpen.
Indien gewenst komen wij met onze vliegende showroom tot aan Uw deur (alleen op Uw verzoek).

Foto's kan je hier (klik) terugvinden.